Hvem er vi ?

 

Hundepensjonatet ble startet våren 2002. Kattepensjonatet åpnet våren 2008.

Vi er et par som driver Farsund katte- og hundepensjonat. Etter å ha drevet hundepensjonatet i noen år merket vi en stor etterspørsel etter et kattepensjonat. Folk reiser mye av sted og ønsker at dyrene også skal få godt  med stell og omsorg. Vi er opptatt av at ditt kjæledyr skal ha det trygt og godt når du er på ferie eller bortreist. I pensjonatet vårt får dyrene tilsyn mange ganger om dagen. De får kvalitetsfor, stell og kos. 

 

 

                                                                                

 

Bjørn

 

Jeg har lang erfaring med hunder og har vært hundefører i politiet siden 1991. Jeg har også hatt flere hunder i mange år før dette. Jeg har spesiell interesse for hunders adferd og mentalitet og jeg synes det er spesielt interessant å bli kjent med våre nye gjester i pensjonatet.

 

Jeg har aktivt med lydighetstrening, sporsøk, feltsøk, rundering og angrepsøvelser.

 

 

 

 Marjolein

 

 

Etter å ha drevet  hundepensjonatet i mange år så vi også et stort behov for å utvide til et kattehotell. 

Etter mange henvendelser så  ble det gjort, og  det ble kjempesuksess med fornøyde katteeiere.

 

Det å jobbe med katter er veldig tilfredsstillende og artig. Katter har  store personligheter og alle er forskjellige ... noe som gjør det enda mer spennende å "jobbe"med dem.

Tanken på at kattene nå slipper å bli etterlatt alene hjemme eller i en garasje med noen tallerkener med mat, er god. Mange er glade for å slippe å spørre naboer og familie om å passe katten. Nå er det lettere å  være katteeier med god samvittighet.

 

Jeg har alltid vært glad i dyr, spesielt katter og hunder. Jeg har sittet som nestleder i Dyrebeskyttelsen Norge avd Farsund i fire år. Der jobbet jeg daglig med hunder og katter og katteproblemer som dukket opp og er vant med katter som trenger litt mer oppfølging og ekstra omsorg og medisinering. Jeg sitter også  i dyrevernsnemnda for Listerregionen, og jobber med mange forskjellige dyr der. 

 

med vennlig hilsen

Marjolein Evanger

og Bjørn Pedersen

 

 

                                         

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Huseby, 4550 Farsund. Tlf katt: 93 24 98 14, Tlf hund: 90 08 18 17

Send epost

www.farsund-katte-og-hundepensjonat.no